Ambachtelijk 

Het ambacht bevat de selectie van de juiste (groene) bessen, het droogproces en het branden van de bonen. De hand van de meester, de machine, de maling en de melange, dat is waar het allemaal om draait voor het zetten van dè perfecte kop koffie. 'Alles moet kloppen, van begin tot eind.'


Vakmanschap

Vakmanschap komt vanuit kennis en kunde. Caffè Juliën leerde de geheimen van het vak tijdens de Barista opleidingen, werkervaring en zijn voortdurende zoektocht naar de essentie van koffie. Proeven is essentieel, niet alleen van de koffie, maar ook van de drinker! Het is proeven van smaken en proeven wat mensen goede koffie vinden. 'Hoewel de techniek achter koffie enorm boeiend is, maakt de mens het verschil!'

 

Caffè juliën

wij hebben onze melanges met passie, enthousiasme en zorg samengesteld. het is koffie met karakter!

 

onze bonen koffie bestaat uit:

als freshbrew hebben wij:

en als instant keuze uit:

telkens een milde branding en een donkere (pittigere) branding. 

 

wilt u koffie met uw eigen smaak, uitstraling en naam?

voor meer informatie zie Private Label of neem contact op met ons!

Ik wil graag meer informatie